Beste E-Zorg gebruiker,

Op dit moment ontvangen we dagelijks veel vragen met het verzoek om vanuit thuis of buiten de zorgomgeving te kunnen werken. E-Zorg voorziet in deze vraag middels een mobiel (software app) token, met deze (soft) token zorgt E-Zorg voor een veilige verbinding zodat u minimaal verschil ervaart met uw werkplek in uw praktijk, apotheek, ziekenhuis of andere zorgomgeving, we kunnen dit uiteraard ook in samenspraak met uw ICT dienstverlener uitvoeren. De contracten voor de (soft) token zijn in verband met de huidige Covid 19 epidemie van korte duur (3 + 1 maand) om u als zorgverlener maximaal te ondersteunen. Door de vele aanvragen doen we ons best om iedereen zo spoedig mogelijk te helpen maar dit kan langer duren dan u van ons gewend bent. Naast een token voor een werkplek kunnen wij u ook ondersteunen met Zorg Messenger video en chat. U heeft recht op twee licenties (uitbreiding is uiteraard mogelijk) middels uw E-Zorg verbinding en dient alleen nog geactiveerd te worden zodat u met zowel patiënt of collega veilig kan videobellen of chatten, de patiënt of collega heeft geen licentie nodig om veilig te kunnen communiceren met u als zorgverlener. E-Zorg stelt alles in het werk om de impact van de huidige situatie voor u zo minimaal mogelijk te laten zijn.

De soft token kunt u aanvragen via onze website:

Indien snelle verwerking gewenst is dan kiest u voor de mobiele soft-token, dit is een app op uw telefoon. We sturen u de gegevens zo snel mogelijk toe per e-mail. Door de omstandigheden en drukte kan dit helaas meer tijd in beslag nemen dan wenselijk is.

Met vriendelijk groet,

E-Zorg team