Melding Clearing House Apothekers BV (CHA):

Wij willen u graag informeren over een wijziging van de IP-adressen binnen ons beveiligde netwerk. Om storingen te voorkomen, willen wij u vragen om uiterlijk maandag 11 mei te testen of u de nieuwe IP-adressen apart moet instellen in uw netwerk.

Test website

Via https://test.cha.nl kan een test worden uitgevoerd via de nieuwe IP-reeks. Wij vragen u om, vanaf een pc waarop u ook gebruik maakt van CHA-Online, op deze link te klikken: https://test.cha.nl.

Ziet u een werkende test website, dan loopt deze nu via het openbare Internet.

Als u een foutmelding ziet of deze verbinding via een Zorgnetwerk (bijvb. E-Zorg) wilt laten verlopen zullen de bovenstaande IP-adressen in uw Firewall moeten worden aangepast.

Raadpleeg hiervoor uw systeembeheerder of ICT afdeling.

Hieronder hebben wij de nieuwe IP-adressen van onze services benoemd. Wij vragen u om deze vóór dinsdag 12 mei op te nemen in uw firewall.

De nieuwe publieke IP-adressen zijn:

De huidige IP-adressen (193.173.11.xx) komen per 12 mei te vervallen, onze services worden vanaf deze datum niet meer via deze IP-adressen aangeboden.

We weten dat het een vervelende timing is maar we kunnen in verband met contractuele verplichtingen niet langer wachten.

Let Op!, behalve https://test.cha.nl worden de overige IP-adressen in de nieuwe reeks pas op maandagavond 11 Mei actief.

Vragen? 

Heeft u vragen over deze wijziging? Neem dan gerust contact op met ons via svw@cha.nl of sb@cha.nl.