Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

Mobiele back-up verbinding aanvragen

Om de beschikbaarheid van uw E-Zorg verbinding te verhogen kunt u nu gebruik maken van een Cisco router met mobiele back-up. Op het moment dat de verbinding met het vaste netwerk wegvalt wordt het signaal overgenomen via het gesloten mobiele datanetwerk. Ondertussen wordt zoals gebruikelijk de storing op het vaste netwerk automatisch door E-Zorg gedetecteerd en volgens het reguliere proces verholpen. Zodra de storing is verholpen schakelt de router terug naar het vaste netwerk.

Veiligheid van gegevens is gewaarborgd

Het mobiele signaal blijft binnen de beveiligde omgeving van het E-Zorg netwerk; de mobiele back-up maakt geen gebruik van openbaar internet. Net zoals bij uw vaste verbinding bent u verzekerd van een veilige overdracht van zorginhoudelijke gegevens.

Bewezen concept

In samenwerking met verschillende xIS-leveranciers is de werking van de router getest. Hieruit is gebleken dat de technologie geschikt is om de noodzakelijke processen in apotheek of praktijk uit te voeren. Inmiddels gebruiken al meer dan 1000 klanten deze router.

Back-up verbinding aanvragen:

De kosten voor deze dienst bedragen eenmalig €750,00 en maandelijks €20,00 exclusief BTW exclusief BTW. Bij verzenden van het formulier gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling.