Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

Extra diensten

Meer dan alleen de E-Zorg verbinding

Naast de E-Zorg verbinding bieden wij ook nog andere diensten aan in combinatie met de E-Zorg verbinding.

Mobiele backup router ▸

Remote access ▸

Werkplek in de zorg ▸

Pinnen via E-Zorg ▸

Alarm via E-Zorg ▸

Start vandaag met veilig communiceren in de zorg

Wij maken het mogelijk dat zorgverleners op een veilige en betrouwbare manier met elkaar communiceren.

Mobiele backup router

Om de beschikbaarheid van uw E-Zorg verbinding te verhogen kunt u nu gebruik maken van een Cisco router met mobiele back-up. Op het moment dat de verbinding met het vaste netwerk wegvalt wordt het signaal overgenomen via het gesloten mobiele datanetwerk. Ondertussen wordt zoals gebruikelijk de storing op het vaste netwerk automatisch door E-Zorg gedetecteerd en volgens het reguliere proces verholpen. Zodra de storing is verholpen schakelt de router terug naar het vaste netwerk.

Remote access: Onderweg & thuis werken

Met Remote Access maakt u thuis of onderweg verbinding met het E-Zorg netwerk. Handig om bijvoorbeeld thuis uw administratie bij te werken of tijdens visites in uw HIS te kunnen kijken. Om met Remote Access te kunnen werken heeft u een pc, laptop of tablet met toegang tot internet nodig. Er zijn twee manieren om verbinding met het E-Zorg netwerk te maken. U kunt het scherm van een computer in de praktijk of apotheek overnemen (RDP) of u creëert een extra werkplek door een rechtstreekse verbinding (VPN) op te zetten met het E-Zorg netwerk.

Werkplek voor de zorg

Digitale werkomgeving op maat

Een status raadplegen in de lift, thuis alvast patiëntengegevens bijwerken of online overleggen met collega’s. Het scheelt veel tijd en geld. Toch lijken bestaande applicaties, systemen en werkplektoepassingen niet altijd mee te groeien met de behoeftes van instellingen, zorgverleners en patiënten. KPN Werkplek voor de Zorg doet dat wel.

KPN Werkplek voor de Zorg biedt elke medewerker een digitale werkomgeving waar mensen, informatie en middelen veilig met elkaar worden verbonden. Niet alleen op de werklocatie, maar ook thuis en onderweg. Met een laptop, tablet, of smartphone heeft uw medewerker snel en gemakkelijk toegang tot de persoonlijke werkplek op de centrale server in een veilig datacenter. Alle benodigde bestanden, applicaties en patiënt- of cliëntgegevens zijn altijd en overal direct ter beschikking.

Pinnen via E-Zorg

Pinnen via E-Zorg is pinnen via de E-Zorg verbinding op basis van pinnen over IP (PoIP). De E-Zorg verbinding wordt gebruikt als snelle, veilige verbinding om pinbetalingen te doen en transacties te verwerken.

Alarm via E-Zorg

U kunt uw alarm ook via uw E-Zorg verbinding koppelen met de organisatie die uw alarmmeldingen verwerkt. Op die wijze bent u verzekerd van een betrouwbare verbinding met uw alarmcentrale en u hoeft geen extra DSL verbinding aan te leggen om uw alarmsysteem te koppelen.

Klaar om veilig te communi­ceren in de zorg?

Wij maken het mogelijk dat zorgverleners op een veilige en betrouwbare manier met elkaar communiceren.