Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

Overige diensten

Backup routers, remote access en meer

Naast de Zorg Messenger en de vele diensten inbegrepen in de E-Zorg verbinding hebben we nog meer diensten om de werkprocessen in de zorg veiliger en efficiënter te maken. Ontdek hieronder wat E-Zorg nog meer voor uw organisatie kan betekenen.

Mobiele backup router ▸

Verbonden via E-Zorg

Remote access ▸

Werkplek in de zorg ▸

Pinnen via E-Zorg ▸

Alarm via E-Zorg ▸

Mobiele backup router Cisco

Mobiele backup router

Om uw E-Zorg verbinding nog verder te optimaliseren kunt u ervoor kiezen om een Cisco router met mobiele backup in te zetten. Op het moment dat de verbinding met het vaste netwerk zou wegvallen, wordt het signaal overgenomen via het gesloten mobiele datanetwerk. Ondertussen wordt zoals gebruikelijk de storing op het vaste netwerk automatisch door E-Zorg gedetecteerd en volgens het reguliere proces verholpen. Zodra de storing is verholpen schakelt de router terug naar het vaste netwerk. Zo bent u verzekerd van maximale beschikbaarheid.

Remote access: Onderweg & thuis werken

Dankzij remote access kunt u ook thuis of onderweg gemakkelijk toegang krijgen tot het E-Zorg netwerk en alle applicaties die daarbij horen. Het enige wat u nodig heeft is een pc, laptop of tablet met toegang tot het internet.

Er zijn twee manieren om op afstand toegang te krijgen tot het E-Zorg netwerk: u kunt het scherm van uw computer op het werk overnemen (remote desktop) of u kunt een extra werkplek creëren door een VPN-verbinding op te zetten.

Werkplek voor de zorg

Een status raadplegen in de lift, thuis alvast patiëntengegevens bijwerken of online overleggen met collega’s: het scheelt veel tijd en geld. Toch lijken bestaande applicaties, systemen en werkplektoepassingen niet altijd mee te groeien met de behoeftes van instellingen, zorgverleners en patiënten. KPN Werkplek voor de Zorg doet dat wel.

KPN Werkplek voor de Zorg biedt elke medewerker een digitale werkomgeving waar mensen, informatie en middelen veilig met elkaar worden verbonden. Niet alleen op de werklocatie, maar ook thuis en onderweg. Met een laptop, tablet, of smartphone heeft uw medewerker snel en gemakkelijk toegang tot de persoonlijke werkplek op de centrale server in een veilig datacenter. Alle benodigde bestanden, applicaties en patiënt- of cliëntgegevens zijn altijd en overal direct ter beschikking.

Pinnen via de E-Zorg verbinding

Pinnen via E-Zorg

U kunt ook pinnen via de E-Zorg verbinding, door gebruik te maken van pinnen over IP (PoIP). De E-Zorg verbinding wordt dan gebruikt om snel en veilig pinbetalingen te doen en transacties te verwerken.

Pinnen via de E-Zorg verbinding
Verbinding met alarmcentrale
Verbinding met alarmcentrale

Alarm via E-Zorg

U kunt uw alarm ook via uw E-Zorg verbinding koppelen met de organisatie die uw alarmmeldingen verwerkt. Op die wijze bent u verzekerd van een betrouwbare verbinding met uw alarmcentrale en u hoeft geen extra DSL verbinding aan te leggen om uw alarmsysteem te koppelen.