Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

E-Zorg Diagnostiek

Diagnose van hartritmestoornissen

Hartritmediagnostiek van KPN / E-Zorg biedt zorgverleners een patiëntvriendelijke en veilige dienst om inzichten te krijgen in het cardiale klachtenpatroon (hartritmestoornissen) van de patiënt.

Samen een vinger aan de pols

Dankzij Hartritmediagnostiek van KPN kunnen patiënten eventuele hartritmestoornissen beter in kaart brengen zonder dat dit invloed heeft op hun dagelijkse bezigheden. De huisarts kan hierdoor beter een diagnose stellen en patiënten hoeven minder snel doorverwezen te worden naar het ziekenhuis.

Ehealth-oplossingen voor zorgverleners

Wat Hartritmediagnostiek betekent voor zorgverleners

Hartritmediagnostiek van KPN biedt u ondersteuning in het vormen van een diagnose voor uw patiënt. Met de Hartmeter van KPN kunt u hartritmestoornissen in kaart brengen in de thuissituatie van uw patiënt. De Hartmeter kunt u 14 dagen meegeven als eventrecorder. Naderhand ontvangt u van onze Medische Service Centrale een afsluitend rapport in uw HIS, met bevindingen zodat u snel een accurate diagnose kunt stellen.

Event recording van Hartritmediagnostiek van KPN valt onder Modernisering & Innovatie (M&I) code 13011. Onze dienst heeft met iedere zorgverzekeraar in Nederland een contract. U kunt het M&I tarief per voorschrift declareren wanneer deze code is vermeld in uw overeenkomst met de zorgverzekeraar.

Dienstwaarneming in de zorg

Wat Hartritmediagnostiek betekent voor patiënten

Hartritmestoornissen komen en gaan en zijn vaak lastig te diagnosticeren. Wanneer u bijvoorbeeld klachten heeft gehad, kunnen deze alweer zijn verdwenen wanneer u bij de huisarts komt.

Uw huisarts kan u de Hartmeter van KPN meegeven, zodat u uw klachten kunt registreren buiten de praktijk. Hierdoor krijgt uw arts een beter overzicht van uw klachtenpatroon, zodat hij efficiënt en effectief de juiste diagnose kunnen stellen. U krijgt van uw huisarts ook een logboek, waarin u kunt bijhouden wat u aan het doen was op het moment dat de klachten zich voordeden.

Dienstwaarneming in de zorg

CardioSecur rust ECG diagnostiek

CardioSecur is een revolutionaire ECG-technologie en geeft de huisarts de mogelijkheid tot een optimale ECG-registratie. Via een beveiligde verbinding kijkt de cardioloog op afstand mee en ondersteunt de huisarts in het stellen van de juiste diagnose.