Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

E-Zorg Diagnostiek

Veilige de juiste diagnoses stellen

Toegankelijk en van hoge kwaliteit

E-Zorg Diagnostiek draagt door het leveren van laagdrempelige eerstelijnsdiagnostiek van hoge kwaliteit bij aan de betaalbaarheid van de Nederlandse zorg. Als onderdeel van E-Zorg zijn data in elke stap van het proces veilig.

Verschuiving diagnostiek

Met Hartritmediagnostiek leveren wij sinds 2006 met een klinisch gevalideerde toepassing sinds 2008 tweedelijnsdiagnostiek in de eerstelijn.

Ondersteuning arts en assistent

E-Zorg levert complete diensten. De arts of praktijk krijgt apparatuur in bruikleen, de patiënt en/of arts kan deze inzetten waar nodig. Met het professioneel beoordeelde ECG kan de arts een behandelplan opstellen. E-Zorg sluit jaarlijks contracten met alle zorgverzekeraars voor alle onderzoeken en declareert deze. De huisarts kan, indien van toepassing, een M&I-verrichting declareren.
Via E-Zorg kunnen assistentes en POH-ers kosteloos de geaccrediteerde e-learning ECG volgen.

Beveiligd

Als onderdeel van E-Zorg Netwerk zijn onze diensten in het hele proces van aanmelding tot en met uitslag beveiligd volgens [de strengste geldende normen]. Wij informeren u graag hierover.

Hartritmediagnostiek

Met Hartritmediagnostiek legt u hartklachten efficiënt vast!

Artsen hebben vaak patiënten met onverwacht voorkomende hartklachten. Dit maakt het moeilijk voor de behandelend arts om een goede diagnose te stellen. Met Hartritmediagnostiek kunnen deze klachten nu vastgelegd en beoordeeld worden, ook als de patiënt niet in de spreekkamer zit. Dit maakt het leven van de arts én de patiënt een stuk gemakkelijker.
Op dit moment maken al zo’n 1200 praktijken en 2200 individuele artsen gebruik van KPN Hartritmediagnostiek. Hiermee levert KPN een bijdrage aan de kwaliteit en betaalbaarheid van medische zorg in heel Nederland.