Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

E-Zorg Diagnostiek

Veilig de juiste diagnoses stellen

Hartritmediagnostiek van KPN biedt zorgverleners een patiëntvriendelijke en veilige dienst om inzichten te krijgen in het cardiale klachtenpatroon van de patiënt.

Samen een vinger aan de pols

Dankzij Hartritmediagnostiek van KPN kan de patiënt zijn klachten beter in kaart brengen terwijl hij zijn dagelijkse werkzaamheden kan blijven doen. De huisarts kan hierdoor beter zijn diagnose stellen en zo wordt voorkomen dat patiënten direct doorverwezen worden naar het ziekenhuis.

Goed bereikbare helpdesk

Mocht u technische of administratieve vragen hebben over onze dienst, dan staat onze goed bereikbare professionele helpdesk voor u klaar. Wij staan u graag te woord iedere werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Veilig en betrouwbaar

Transport en opslag van patiënt data voldoen aan de strengste Europese richtlijnen en aan de NEN 7510. Hiermee garanderen wij u dat de data van uw patiënt veilig blijft.

Ingebouwde simkaart

Met één druk op de knop staat u in verbinding met onze Medische Service Centrale. Dankzij onze geïntegreerde SIM-kaart verzendt u direct een opname van het hartritme zonder dat u de Hartmeter hoeft te koppelen aan andere systemen.

Hartritmestoornissen in kaart brengen binnen de praktijk

Hartritmediagnostiek van KPN biedt u ondersteuning in het vormen van een diagnose voor uw patiënt. Met de Hartmeter van KPN kunt u hartritmestoornissen in kaart brengen in de thuissituatie van uw patiënt. De Hartmeter kunt u 14 dagen meegeven als eventrecorder. Naderhand ontvangt u van onze Medische Service Centrale een afsluitend rapport met bevindingen zodat u snel een accurate diagnose kunt stellen.

Eventrecording van Hartritmediagnostiek van KPN valt onder Modernisering & Innovatie (M&I) code 13011. Onze dienst heeft met iedere zorgverzekeraar in Nederland een contract. U kunt het M&I tarief per voorschrift declareren wanneer deze code is vermeld in uw overeenkomst met de zorgverzekeraar.

Eenvoudig met 1 druk op de knop

Hartritmestoornissen komen en gaan en zijn vaak lastig te diagnosticeren. Wanneer u bijvoorbeeld klachten heeft gehad, kunnen deze alweer zijn verdwenen wanneer u bij de huisarts komt.

Met de Hartmeter van KPN kunt u uw klachten registreren buiten de praktijk, terwijl u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden kan blijven doen!