Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

Patiënt

Diagnostiek

Een hartritmestoornis is een terugkerende onregelmatigheid van het hartritme. Hartritmestoornissen komen en gaan en zijn hierdoor vaak lastig te diagnosticeren. U heeft bijvoorbeeld klachten gehad, maar deze zijn verdwenen wanneer u bij de (huis)arts komt.

Met de Hartmeter van KPN kunt u uw klachten registreren buiten de praktijk, terwijl u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden kan blijven doen! Hierdoor krijgt uw arts een beter overzicht van uw klachtenpatroon, zodat hij efficiënt en effectief de juiste diagnose kunnen stellen.

Hoe werkt het?

Wanneer u bij de huisarts op consult bent geweest, kunt u de Hartmeter van KPN meekrijgen. Met de Hartmeter kunt u zelf het hartritme opnemen wanneer klachten zich voordoen.

Druk op de knop
Indien u klachten ondervindt, drukt u op de knop van de Hartmeter. Hiermee activeert u de Hartmeter zodat deze een meting maakt van uw hartritme. De meting wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar onze Medische Service Centrale die uw meting beoordeeld. Naderhand ontvangt u de uitslag via uw eigen huisarts.

Logboek

Via de huisarts ontvangt u naast de Hartmeter ook een Logboek. In het bijgeleverde Logboek kunt u bijhouden wat u aan het doen was ten tijde van de klachten en hoe u zich voelde. Onze Medische Service Centrale of uw huisarts kan hiernaar vragen om de symptomen beter in beeld te krijgen.