Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

ICTaurus

Wat kan ICTaurus voor u betekenen?

Werken met privacygevoelige data die altijd beschikbaar moeten zijn.
Dat vraagt veel van uw IT-omgeving.
ICTaurus weet daar alles van. We hebben namelijk vooral huisartsenpraktijken en gezondheidscentra als klant. Ook tal van fysiotherapeuten en apothekers vertrouwen hun automatisering aan ons toe. We nemen graag uw IT-zorgen uit handen. Dat gebeurt door professionals die de tijd nemen om uw praktijk, bedrijf en werkprocessen te doorgronden

Voorkomen van storingen - EVA

Hoe handig zou het zijn als u IT-problemen ziet aankomen? Nou, daar hebben we EVA voor. Met EVA kunnen wij 24/7 uw apparaten en systemen pro actief monitoren en beheren. Dankzij EVA kunnen we pro-actief onderhoud en beheer uitvoeren. Hierdoor daalt de kans op storingen en down-time fors. Dat scheelt u veel zorgen, tijd én geld. En wat nog veel belangrijker is in deze tijd uw systeem wordt er ook nog eens veiliger en stabieler van.

Ondersteuning op afstand - RTO

Een printerstoring of een pc die vastloopt? Vaak kunnen onze supportspecialisten kleine IT-problemen snel verhelpen. Dat doen we gewoon op afstand. Onze specialisten helpen u via de telefoon of kijken mee op uw beeldscherm. Remote en telefonische ondersteuning (RTO) is beschikbaar tijdens kantooruren.

Veilige cloudoplossingen - ADA

Werken waar en wanneer u dat wilt. En altijd toegang tot uw documenten, instellingen en applicaties. Of u nu een smartphone, tablet, notebook of pc gebruikt. Dat is nu ook mogelijk in de zorg. Met Any Device Anywhere (ADA) bieden we namelijk een cloudoplossing waarbij uw data streng beveiligd worden opgeslagen op Nederlandse bodem.

Nooit meer omkijken naar back-ups - BOL

Maakt u nog zelf handmatig back-ups? Tijd om over te stappen op een veiliger alternatief. Met Back-up Online (BoL) van ICTaurus worden uw data elke dag geautomatiseerd veiliggesteld. De back-up wordt dubbel uitgevoerd, zodat u nooit meer iets kwijtraakt. De verzending is streng beveiligd via encryptie. Niemand heeft dus toegang tot uw gegevens. En uw data staan veilig op Nederlandse bodem, waardoor ze onder de Nederlandse wetgeving vallen.

Veilige e-mail tegen lage kosten

Alle gemakken van e-mail, maar geen kostbare investeringen in e-mailservers en e-mailsoftware. Dat is Hosted Exchange in een notendop. Uw e-mailbestanden, agenda-items en contactpersonen worden veilig opgeslagen in een Nederlands datacenter (private cloud), ook als u uw smartphone gebruikt. En ook beheer, onderhoud en bescherming tegen virussen, spam en andere bedreigingen is goed geregeld.

Levering en installatie hardware

ICTaurus helpt u aan servers, pc’s, printers en andere apparatuur die passen bij uw manier van werken. Natuurlijk van hoogwaardige kwaliteit en met goede garaneregelingen. Onze engineers zijn gecertificeerd om hardware te installeren en zorgen dat alles vlekkeloos werkt als ze weggaan.

Contact ICTaurus

Hoofdkantoor Amersfoort
Modemweg 27
3821 BS Amersfoort
Telefoon: 033-4508130
Fax: 033-4508139
Website: www.ictaurus.nl

Vestiging Drachten
Richterlaan 10
9207 JV Drachten