Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

Management

Tackle samen met E-Zorg uw uitdagingen op het gebied van veiligheid en ICT

ICT voor zorgmanagement
Zorgbestuurder ▸
ICT voor technici in de zorg
Inkoop ▸
Zorggroep ▸
Technologie voor ziekenhuizen

Ik ben een zorgbestuurder

Als zorgbestuurder is het mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de zorginstelling goede, veilige zorg biedt, dat het beleid helder is en dat de financiële situatie op orde is. Kernwoorden hier zijn kwaliteit, veiligheid en continuïteit. In dat kader is het goed om samen te werken met een gevestigde, ervaren partij als E-Zorg, die als dochter van KPN een krachtige positie in de markt heeft.

Voor de optimalisatie van zorgprocessen werken we met de E-Zorg verbinding en de Zorg Messenger. Beide diensten voldoen aan de relevante wet- en regelgeving. Onze E-Zorg verbinding zorgt er onder meer voor dat zorgapplicaties gemakkelijk te bereiken zijn voor onze zorgverleners. De Zorg Messenger stelt onze zorgverleners en patiënten / cliënten in staat om veilig informatie uit te wisselen.

Ontdek de E-Zorg diensten

Voordelen van E-Zorg diensten voor zorgbestuurders

 • Toegang tot ruim 100 zorgapplicaties met één E-Zorg verbinding
 • Borging veiligheid en continuïteit zorgverkeer
 • Zorg-specifieke oplossingen voor veilige communicatie en informatie-uitwisseling met zorgverleners, zorginstellingen en zorggebruikers
 • Jarenlange ervaring met een duidelijke visie op ICT in de zorg
 • Voldoet aan alle geldende eisen, wetten en regelgeving en heeft (o.a.) de volgende certificeringen: ISO27001, ISO9001, NEN7510 en Goedbeheerd Zorgnetwerk (GZN)
 • Verbind alle relevante zorgpartijen in Nederland met elkaar met een groot bereik in de 1e en 2e lijn

Start vandaag met onze veilige zorgtechnologie

Wij maken het mogelijk dat zorgverleners op een veilige en betrouwbare manier gebruik kunnen maken van zorgtechnologie.

Technologie voor apothekers

Ik werk bij inkoop

Als inkoper in de zorg ben ik verantwoordelijk voor het inkoopbeleid van onze organisatie. Ik bekijk wat er nodig is en selecteer leveranciers op basis van de beste prijs/kwaliteitverhouding. E-Zorg heeft een krachtige positie in de markt en een portfolio met diensten die mooi op elkaar aansluiten om tot een goede totaaloplossing voor veilige communicatie te komen.

De dienstverlening van E-Zorg optimaliseert de zorgprocessen en zorgt voor een verlaging van de kosten door hogere efficiëntie. Voor mij als inkoper is het bovendien belangrijk dat er snel geschakeld kan worden over zaken als levering en verdere service. E-Zorg heeft daarnaast een transparant abonnementsmodel waardoor wij geen extra facturen ontvangen voor bijvoorbeeld service calls, het afhandelen van storingen door de helpdesk, storingsmonteurs op locatie of het verwerken van wijzigingen.

Ontdek de E-Zorg diensten

Voordelen van E-Zorg diensten voor inkopers

 • Borging veiligheid en continuïteit zorgverkeer
 • Zorg-specifieke oplossingen voor veilige communicatie en informatie uitwisseling met zorgverleners, zorginstellingen en zorggebruikers
 • Voldoet aan alle geldende eisen, wetten en regelgeving met onder andere certificering ISO27001, ISO9001, NEN7510 en Goedbeheerd Zorgnetwerk (GZN)
 • All-in transparant abonnementsmodel waaronder o.a. toegang tot de helpdesk, service calls, servicecontract router en storingsmonteur vallen
Technologie voor zorginstellingen

Ik ben een zorggroep

Wij hebben voor een E-Zorg verbinding gekozen om veilig te kunnen communiceren en informatie uit te wisselen onderling maar ook met met zorgverleners, zorginstellingen en zorggebruikers. E-Zorg maakt dit met haar netwerk, diensten, oplossingen en het grote bereik onder 1e en 2e lijn zorgverleners mogelijk. Verder geeft de E-Zorg verbinding ons met één aansluiting toegang tot onze zorgapplicaties waardoor er geen individuele koppelingen nodig zijn.

E-Zorg borgt de kwaliteit en continuïteit van ons zorgverkeer. Voor technische vragen en storingen kan onze IT direct terecht bij de specialisten van de helpdesk. Zij kunnen ons vaak direct helpen. E-Zorg is een betrouwbare en gekwalificeerde partner die de zorg en haar processen begrijpt.

Ontdek de E-Zorg diensten

Voordelen van een E-Zorg verbinding als een zorggroep

 • Zorgspecifieke oplossingen voor veilige communicatie en informatie uitwisseling tussen zorgverleners, zorginstellingen en zorggebruikers
 • Consolidatie door toegang tot zorgapplicaties met één E-Zorg verbinding
 • Verbind alle relevante zorgpartijen in Nederland met elkaar met een groot bereik in de 1e en 2e lijn
 • Borging veiligheid en continuïteit zorgverkeer
 • Voldoet aan alle geldende eisen, wetten en regelgeving met onder andere certificering ISO27001, ISO9001, NEN7510 en Goedbeheerd Zorgnetwerk (GZN)
 • Toegang tot telefonische helpdesk met specialisten die de zorg(processen) begrijpen

Klaar om de veiligheid van uw zorgtechnologie naar een hoger niveau te tillen?

Snel starten met een E-Zorg verbinding, de veilige Zorg Messenger of één van onze andere speciaal voor de zorg ontwikkelde diensten? Neem dan contact op met ons team, we horen graag van u!