Directe links naar de video's van KPN Zorg op Youtube
Zorg Messenger
Zorgcloud
Hartritme diagnostiek
Tréés

Hieronder vindt u een aantal interessante video's over de zorg van KPN


Zorg Messenger
KPN heeft zijn aanbod van diensten voor de zorgmarkt uitgebreidt met de Zorg Messenger, een e-mail- en messagingoplossing voor de zorg. Het uitwisselen van informatie binnen de zorgsector moet, vanwege de vertrouwelijkheid van informatie, aan strikte eisen voldoen. Daarom heeft KPN onder regie van dochterbedrijf E-Zorg de Zorg Messenger geintroduceerd, waarmee zorgprofessionals de mogelijkheid hebben om eenvoudig en veilig informatie uit te wisselen met collega’s, patiënten, cliënten, lokale overheidsinstanties en andere partners binnen de zorgketen.
Zorgcloud
Als we zorginstellingen, patiënten en ICT-leveranciers in een beveiligde omgeving met elkaar verbinden, verhogen we samen de kwaliteit van de zorg. De nieuwe dienst van KPN, de ZorgCloud, maakt dit mogelijk.
Hartritme diagnostiek
De oplossing van KPN Zorg voor patiënten met een hartritmestoornis. Patiënten krijgen van de huisarts meetapparatuur in bruikleen. Deze apparatuur meet hun hartslag de hele dag door, en stuurt deze gegevens de hele dag door naar een medische service centrale.
Tréés
Zorginstellingen raken vol, waardoor er niet altijd plek is voor mensen met een hersenaandoening. Met Tréés van KPN Zorg kunnen deze patiënten weer veilig naar buiten. Mantelzorgers en zorgprofessionals kunnen de drager van Tréés real-time volgen.