Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

Partners

Samen sterk

Applicatieleveranciers

CompuGroup Medical Nederland is een 100% dochter van CompuGroup Medical AG. In Nederland bedient CompuGroup Medical meer dan 3200 klanten in de eerstelijns zorg (Huisartsen, Apotheekhoudende Huisartsen, Apotheken, Zorggroepen, Politheken, HAP), met meer dan 200 medewerkers verdeeld over 2 locaties (Echt, Zoetermeer).
CompuGroup Medical Nederland levert ook de hardware- en netwerkinstallaties en bijbehorende gebruikerstrainingen.
De gebruikers van onze software zijn vertegenwoordigd in de gebruikersvereniging ATLAS (huisartsen, apotheekhoudende huisartsen), Farmakeur (Apotheken) en HAgeDis (HAP). In samenspraak met de gebruikersvereniging worden continu nieuwe toepassingen ontwikkeld en bestaande toepassingen uitgebreid.

PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties.

Samenwerken is de basis van ons bedrijf en onze IT-oplossingen. Met innovatieve ontwikkelingen dragen we bij aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, doelmatige en toegankelijke zorg.

Faxservice levert betrouwbare en veilige digitale faxoplossingen binnen de zorg. Binnen de sector wordt nog vaak gebruik gemaakt van analoge faxapparaten. Een ziekenhuis stuurt en ontvangt gemiddeld bijvoorbeeld zo’s 300.000 faxen per jaar. Door over te stappen naar een digitale faxoplossing, kan de branche miljoenen besparen op faxapparaten, onderhoud, papier en toners. Faxservice heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de zorgsector en door extra beveiligingsmaatregelen wordt het versturen van vertrouwelijke documenten een stuk veiliger. Onze applicatie is eigen beheer ontwikkeld, redundant opgezet en wordt 24/7 gemonitord. De faxoplossing kan daarnaast ook binnen uw eigen zorgsoftware geïntegreerd worden.

Promedico Groep B.V. (hierna: Promedico) is een toonaangevende softwareleverancier van informatiesystemen voor geïntegreerde zorg. Een krachtige, innovatieve organisatie met ruim drie decennia kennis en ervaring in de eerstelijnsgezondheidszorg. Promedico opereert onder de Stichting Digitaal Geïntegreerde Zorginformatisering (hierna: Stichting). De Stichting behartigt de belangen van zorgverleners in de eerstelijnszorg.

Onder Promedico vallen de bedrijven Promedico ICT B.V., Apro B.V., Care2U ketenzorg B.V. en MGP eHealth B.V. We ontwikkelen gedegen, moderne en toekomstgerichte softwareoplossingen voor (apotheekhoudende) huisartsen, apotheken, praktijkondersteuners, zorggroepen en de patiënt. Promedico blijft voor al haar klanten werken aan koppelingen met alle partijen in de markt. Promedico werkt aan open systemen en koppelingen voor iedereen: gericht op optimale zorgverlening en gezondheid, want Promedico staat voor: ‘Beter voor iedereen.’

Cloudleveranciers

Om succesvol digitaal te transformeren, kiest u voor een hybride cloud.Hierin worden verschillende cloudoplossingen samengebracht. Met Managed Hybrid Cloud laat u applicaties optimaal presteren via Private Cloud (on-premises), Virtual Private Cloud en Public Cloud. Met Cloud Connect koppelt u alles aan elkaar. Overzicht en controle houdt u met ons Cloud Control Dashboard en voor de modernisering van uw applicaties bieden we u AppFactory.

Internedservices biedt premium IT & Cloud oplossingen op abonnementsbasis die geen investeringen vereisen. Ontwikkeld vanuit bewezen technologie, met extra aandacht voor service, kwaliteit en zekerheid.

VoIP-leveranciers

Bereikbaarheid in de zorg gaat niet over extra lijnen.
Een goede bereikbaarheid begint met inzicht in uw specifieke situatie.
Vtel levert telecommunicatieproducten- en diensten aan professionele organisaties voor wie kwaliteit en continuïteit zeer belangrijk zijn – of zelfs van levensbelang – zoals in de gezondheidszorg. Met de juist oplossing kan dat gebruiksvriendelijk, veilig en kostenefficiënt.

Het E-Zorg netwerk is volledig gekoppeld met het RoutIT netwerk.
Hierdoor kan elke partner van Routit VoIP leveren over het E-Zorg netwerk.
Een aparte verbinding is dan niet meer nodig.

Wij kennen de zorg als geen ander en weten dat goede telefonische bereikbaarheid van levensbelang is. Loogisch biedt u een high secure Cloud Telefonie oplossing met flexibiliteit en vele voordelen die Cloud Telefonie u kan bieden, en dat met de noodzakelijke betrouwbaarheid en veiligheid van een gesloten netwerk. Wij beheren ons Cloud Platform 24/7 in onze Private Cloud omgeving, een garantie voor de best mogelijke bereikbaarheid. Naast telefonie, installeert, certificeert en onderhoudt Loogisch systemen op het gebied van inbraakbeveiliging, wifi, cameratoezicht, toegangscontrole en brandbeveiliging. Loogisch Communicatie en IT is één van de eerste bedrijven in Nederland die voor alle genoemde disciplines gecertificeerd is. Dit betekent voor u één aanspreekpunt, één leverancier en één factuur.

Bent u op zoek naar één veilige oplossing voor uw praktijk? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen, want wij staan 24/7 voor u en uw organisatie klaar.

Erkende installatiepartners

ICTaurus

Werken met privacygevoelige data die altijd beschikbaar moeten zijn.

Dat vraagt veel van uw IT-omgeving.

ICTaurus weet daar alles van. We hebben namelijk vooral huisartsenpraktijken en gezondheidscentra als klant. Ook tal van fysiotherapeuten en apothekers vertrouwen hun automatisering aan ons toe. We nemen graag uw IT-zorgen uit handen. Dat gebeurt door professionals die de tijd nemen om uw praktijk, bedrijf en werkprocessen te doorgronden

Bedrijven, zorginstellingen en bedrijfsprocessen zijn continue aan veranderingen onderhevig. Een belangrijke succesfactor om deze ontwikkelingen probleemloos te laten verlopen zijn een betrouwbare en flexibele werking van de processen tussen zowel ondernemingen als de onderlinge afdelingen zelf. Het is dan ook van essentieel belang dat de processen feilloos functioneren. Duidelijke informatie en een optimale bereikbaarheid zijn hiervoor de kernvoorwaarden. Dit vraagt om een frisse en heldere kijk op automatiseren.

Van Vlodrop IT is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging. Door ons breed scala aan diensten en het leveren van Ict op maat kunt u voor zowel een zakelijke, als voor een particuliere oplossing bij ons terecht. Wij werken tegen scherpe tarieven en brengen bovendien geen voorrijkosten in rekening.

ICT zonder zorgen

Ontzorging op ICT-gebied zorgt ervoor dat u zich volledig
op uw werk kunt richten. Wij willen daarin graag met u meedenken.
Wij leveren diensten op het gebied van online werken, server- en werkplekbeheer, beveiliging, kantoorautomatisering en heel veel meer.

ICT & Organisatie voor de Zorg

MediPC is een bedrijf dat als ICT beheerder al jaren actief is met diverse diensten binnen de eerstelijnszorg. Door onze ervaring en achtergrond in de zorg zijn de medewerkers van MediPC in staat om daadkrachtig en oplossingsgericht met de automatisering binnen de praktijk aan de slag te gaan. Met MediPC heeft u nog maar één aanspreekpunt. Omdat wij naast ICT ondersteuner ook praktijkadviseur zijn en samenwerken met telecombedrijven en bedrijven op andere gebieden binnen de praktijk.

MediPC als ICT ondersteuner voor zorggroepen en ketenzorg.

MediPC biedt ketenzorgondersteuning aan zorggroepen en werkt daarbij samen met verschillende ketenzorg bedrijven in de eerstelijnszorg en daarnaast verzorgen wij de inwerktrajecten voor POHGGZ medewerkers in de regio Haaglanden en regio Leiden.

Maak kennis met Linge ICT Solutions. Een bedrijf boordevol ambitie om apotheken en huisartsen van dienst te zijn. We hebben een jong en enthousiast team die elke dag voor u klaar staat. Of het nu gaat om eenvoudige vragen of complexe projecten. Wij zorgen ervoor dat uw systeem draait. Uw partner in de zorg Onze disciplines liggen voornamelijk in de zorg. Voor diverse huisartsen en apotheken zijn we vast aanspreekpunt als het gaat om de ontzorging van hun werkprocessen.

Brocacef Supplies & Services biedt u deskundige en persoonlijke ICT-dienstverlening: een totaaloplossing voor een zorgeloze ICT-omgeving binnen uw apotheek of praktijk

Wij bestaan sinds 1999 en IT speler van formaat met meer dan 35 enthousiaste medewerkers. We bieden één aanspreekpunt, volledige ontzorging en lopen voorop in ontwikkeling, hightech techniek en kennis op het gebied van automatisering, cloud computing, IT security, internet, voip, mobility, audiovisuele oplossingen en printing. Werkgebied: landelijk. Daarnaast maken we gebruik van het twindatacenter op 2 locaties in Hengelo (Ov). Het datacenter is ISO 27001, 14001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd.

De klanten van Lucas IT nemen ICT serieus en zien het als fundament voor de organisatie. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Daarnaast kennen we een specialisatie in de ZORG. Voor 1elijns zorg IT-oplossingen is een apart platform opgericht: www.itontzorgt.nl. Lucas IT is aangesloten bij Nederland ICT, beschikt over diverse partnerships en certificeringen van triple A-fabrikanten en behoort tot de top 3% van financieel gezonde bedrijven in Nederland.

Westers Automatisering is gespecialiseerd ICT dienstverlener in de gezondheidszorg.
Onze gedegen aanpak en betrouwbaar advies wordt al decennia gewaardeerd door opdrachtgevers
In de eerste- en tweedelijns zorg en de GGZ.

Als Managed Service Provider beschikken wij over alle professionele bouwstenen om
onze klanten tegen scherpe tarieven een veilige en stabiele IT omgeving te bieden.

Van storingsvrije desktop tot volledige cloud oplossingen en telefonie diensten.
Het betrouwbare eZorg netwerk staat vaak aan de basis van onze oplossingen.

De technische basis op orde!

Nedcomp is een gecertificeerde Managed Service Provider met een persoonlijke touch. Managed Hosting, Managed Cloud of een goed advies over de infrastructuur; onze engineers gaan graag de uitdaging aan om een veilige en betrouwbare oplossing te bieden. Met 20 jaar ervaring en een hecht team zijn we inmiddels specialist in Maatwerk zorghosting en zijn trots op onze samenwerking met E-zorg.

De gezondheidszorg is constant in beweging. Patiënten en zorgverleners staan voortdurend met elkaar in verbinding, delen kennis en informatie, maken gebruik van de nieuwste applicaties en technieken. Dat lijkt vanzelfsprekend…en dat houden we graag zo.

We zetten onze jarenlange expertise binnen de eerste- en tweedelijnszorg met plezier in om ervoor te zorgen dat u altijd en overal zorgeloos kunt werken. Snel, eenvoudig en vooral veilig over de gewenste informatie beschikt. En dat u gemakkelijk met collega’s, partners of patiënten kunt samenwerken. Hoe we dat doen? Door te denken in ICT-oplossingen die werken. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste medische innovaties en zorgconcepten. ICT-oplossingen op maat, afgestemd op uw specifieke wensen, werkwijze en bedrijfsprocessen. Zo kunt u uw aandacht richten op uw kernactiviteiten. En doen we allebei waar we goed in zijn.

ICTIVATE B.V. is uw betrouwbare ICT partner voor Limburg en Zuid- en Midden-Brabant. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met E-Zorg? Bel of neem dan contact met ons op voor meer info.

Wij zijn een ICT bedrijf die actief is in diverse branches binnen het MKB.
Een aantal van deze branches zijn huisartsen, fysiotherapeuten, advocaatkantoren, restaurants en catering, redacties, constructie, logistiek en drukkerijen.

Cura ICT is een ICT bedrijf die zich richt op het MKB en sterk is vertegenwoordigd in de eerstelijnszorg.
Wij ondersteunen huisartsenpraktijken met automatisering, telefonie en advies.
Wij staan voor Slimme ICT oplossingen, persoonlijk advies en eersteklas support!

Algemene leveranciers

Alterdesk is de ontwikkelaar van het veilige Alterdesk messaging platform. De KPN Zorg Messenger is gebaseerd op deze technologie. Lees hier meer over onze samenwerking: https://blog.alterdesk.com/nl/updates/kpn-zorg-messenger/

NDIX is een open en onafhankelijk connectiviteitsplatform voor bedrijven en instellingen in alle sectoren in zowel Nederland als Duitsland.Het structureel verbeteren van het vestigingsklimaat en het bevorderen van bedrijvigheid en innovatie door het realiseren van een onbeperkte en grensoverschrijdende beschikbaarheid van ICT-diensten en breedbandverbindingen voor bedrijven en instellingen is dan ook onze missie. Met als spin in het web onze ‘digitale marktplaats’ waar wij aan de ene kant ICT-dienstaanbieders en aan de andere kant bedrijven en instellingen aansluiten die over ons open netwerk ICT-diensten van elkaar kunnen afnemen. Hierdoor stellen wij innovatieve organisaties in staat om mee te werken aan een ideaal landschap waarbij hun diensten eenvoudig en efficiënt kunnen worden gedistribueerd.

Wij leveren daarnaast:

Connectiviteit

Layer2 aansluitingen op kantoor locaties

Layer 2 datacenter connectiviteit

WDM connectiviteit

Internetexchange

Naast het eigen peering-platform hebben we een exchange naar o.a. Ams-IX en DEC-IX.

Operator / belichting service

NDIX beheert en belicht diverse netwerken in opdracht van parkmanagementverenigingen of stichtingen.

Narrowcasting

Wachtkamerschermen® is het meest gebruikte en best beoordeelde patiënten informatiesysteem in de eerste- en tweedelijns zorg. Met Wachtkamerschermen® kunt u snel en eenvoudig informatie communiceren richting de wachtende patiënt, zoals wachttijden en mededelingen over uw gezondheidscentrum, kliniek of praktijk. Maar ook het tonen van volgnummers en bewegwijzering behoort tot de mogelijkheden.

Staat uw organisatie hier nog niet bij?

Als uw organisatie als partner met ons samenwerkt, neem dan even contact met ons op om ook toegevoegd te worden op deze pagina.