Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

Partners

Samen sterk

Applicatieleveranciers

CompuGroup Medical Nederland is een 100% dochter van CompuGroup Medical AG. In Nederland bedient CompuGroup Medical meer dan 3200 klanten in de eerstelijns zorg (Huisartsen, Apotheekhoudende Huisartsen, Apotheken, Zorggroepen, Politheken, HAP), met meer dan 200 medewerkers verdeelt over 2 locaties (Echt, Zoetermeer).
CompuGroup Medical Nederland levert ook de hardware- en netwerkinstallaties en bijbehorende gebruikerstrainingen.
De gebruikers van onze software zijn vertegenwoordigd in de gebruikersvereniging ATLAS (huisartsen, apotheekhoudende huisartsen), Farmakeur (Apotheken) en HAgeDis (HAP). In samenspraak met de gebruikersvereniging worden continu nieuwe toepassingen ontwikkeld en bestaande toepassingen uitgebreid.

PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties.

Samenwerken is de basis van ons bedrijf en onze IT-oplossingen. Met innovatieve ontwikkelingen dragen we bij aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, doelmatige en toegankelijke zorg.

Faxservice levert betrouwbare en veilige digitale faxoplossingen binnen de zorg. Binnen de sector wordt nog vaak gebruik gemaakt van analoge faxapparaten. Een ziekenhuis stuurt en ontvangt gemiddeld bijvoorbeeld zo’s 300.000 faxen per jaar. Door over te stappen naar een digitale faxoplossing, kan de branche miljoenen besparen op faxapparaten, onderhoud, papier en toners. Faxservice heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de zorgsector en door extra beveiligingsmaatregelen wordt het versturen van vertrouwelijke documenten een stuk veiliger. Onze applicatie is eigen beheer ontwikkeld, redundant opgezet en wordt 24/7 gemonitord. De faxoplossing kan daarnaast ook binnen uw eigen zorgsoftware geïntegreerd worden.

Cloudleveranciers

Om succesvol digitaal te transformeren, kiest u voor een hybride cloud.Hierin worden verschillende cloudoplossingen samengebracht. Met Managed Hybrid Cloud laat u applicaties optimaal presteren via Private Cloud (on-premises), Virtual Private Cloud en Public Cloud. Met Cloud Connect koppelt u alles aan elkaar. Overzicht en controle houdt u met ons Cloud Control Dashboard en voor de modernisering van uw applicaties bieden we u AppFactory.

Internedservices biedt premium IT & Cloud oplossingen op abonnementsbasis die geen investeringen vereisen. Ontwikkeld vanuit bewezen technologie, met extra aandacht voor service, kwaliteit en zekerheid.

VoIP-leveranciers

Bereikbaarheid in de zorg gaat niet over extra lijnen.
Een goede bereikbaarheid begint met inzicht in uw specifieke situatie.
Vtel levert telecommunicatieproducten- en diensten aan professionele organisaties voor wie kwaliteit en continuïteit zeer belangrijk zijn – of zelfs van levensbelang – zoals in de gezondheidszorg. Met de juist oplossing kan dat gebruiksvriendelijk, veilig en kostenefficiënt.

Het E-Zorg netwerk is volledig gekoppeld met het RoutIT netwerk.
Hierdoor kan elke partner van Routit VoIP leveren over het E-Zorg netwerk.
Een aparte verbinding is dan niet meer nodig.

Uw organisatie staat voortdurend in contact met de buitenwereld. Telefoon, e-mail en internet zijn niet meer weg te denken uit uw bedrijfsproces. U heeft een verbinding nodig die betrouwbaar, veilig en kostenefficiënt is. Een hoogwaardig netwerk houdt niet op bij uw eigen (interne LAN of WAN) omgeving. De juiste netwerkaanbieder is zeker zo belangrijk. Als communicatie-technisch bedrijf zijn wij thuis in alle mogelijkheden van de verschillende verbindingen. Onze kennis en ervaring gebruiken we in ons advies aan u. Samen bepalen wij de juiste communicatiemiddelen en communicatiemedia voor uw organisatie.

Erkende installatiepartners

ICTaurus

Werken met privacygevoelige data die altijd beschikbaar moeten zijn.

Dat vraagt veel van uw IT-omgeving.

ICTaurus weet daar alles van. We hebben namelijk vooral huisartsenpraktijken en gezondheidscentra als klant. Ook tal van fysiotherapeuten en apothekers vertrouwen hun automatisering aan ons toe. We nemen graag uw IT-zorgen uit handen. Dat gebeurt door professionals die de tijd nemen om uw praktijk, bedrijf en werkprocessen te doorgronden

Bedrijven, zorginstellingen en bedrijfsprocessen zijn continue aan veranderingen onderhevig. Een belangrijke succesfactor om deze ontwikkelingen probleemloos te laten verlopen zijn een betrouwbare en flexibele werking van de processen tussen zowel ondernemingen als de onderlinge afdelingen zelf. Het is dan ook van essentieel belang dat de processen feilloos functioneren. Duidelijke informatie en een optimale bereikbaarheid zijn hiervoor de kernvoorwaarden. Dit vraagt om een frisse en heldere kijk op automatiseren.

Van Vlodrop IT is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging. Door ons breed scala aan diensten en het leveren van Ict op maat kunt u voor zowel een zakelijke, als voor een particuliere oplossing bij ons terecht. Wij werken tegen scherpe tarieven en brengen bovendien geen voorrijkosten in rekening.

ICT zonder zorgen

Ontzorging op ICT-gebied zorgt ervoor dat u zich volledig
op uw werk kunt richten. Wij willen daarin graag met u meedenken.
Wij leveren diensten op het gebied van online werken, server- en werkplekbeheer, beveiliging, kantoorautomatisering en heel veel meer.

ICT & Organisatie voor de Zorg

MediPC is een bedrijf dat als ICT beheerder al jaren actief is met diverse diensten binnen de eerstelijnszorg. Door onze ervaring en achtergrond in de zorg zijn de medewerkers van MediPC in staat om daadkrachtig en oplossingsgericht met de automatisering binnen de praktijk aan de slag te gaan. Met MediPC heeft u nog maar één aanspreekpunt. Omdat wij naast ICT ondersteuner ook praktijkadviseur zijn en samenwerken met telecombedrijven en bedrijven op andere gebieden binnen de praktijk.

MediPC als ICT ondersteuner voor zorggroepen en ketenzorg.

MediPC biedt ketenzorgondersteuning aan zorggroepen en werkt daarbij samen met verschillende ketenzorg bedrijven in de eerstelijnszorg en daarnaast verzorgen wij de inwerktrajecten voor POHGGZ medewerkers in de regio Haaglanden en regio Leiden.

Maak kennis met Linge ICT Solutions. Een bedrijf boordevol ambitie om apotheken en huisartsen van dienst te zijn. We hebben een jong en enthousiast team die elke dag voor u klaar staat. Of het nu gaat om eenvoudige vragen of complexe projecten. Wij zorgen ervoor dat uw systeem draait. Uw partner in de zorg Onze disciplines liggen voornamelijk in de zorg. Voor diverse huisartsen en apotheken zijn we vast aanspreekpunt als het gaat om de ontzorging van hun werkprocessen.

Brocacef Supplies & Services biedt u deskundige en persoonlijke ICT-dienstverlening: een totaaloplossing voor een zorgeloze ICT-omgeving binnen uw apotheek of praktijk

Wij bestaan sinds 1999 en IT speler van formaat met meer dan 35 enthousiaste medewerkers. We bieden één aanspreekpunt, volledige ontzorging en lopen voorop in ontwikkeling, hightech techniek en kennis op het gebied van automatisering, cloud computing, IT security, internet, voip, mobility, audiovisuele oplossingen en printing. Werkgebied: landelijk. Daarnaast maken we gebruik van het twindatacenter op 2 locaties in Hengelo (Ov). Het datacenter is ISO 27001, 14001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd.

De klanten van Lucas IT nemen ICT serieus en zien het als fundament voor de organisatie. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Daarnaast kennen we een specialisatie in de ZORG. Voor 1elijns zorg IT-oplossingen is een apart platform opgericht: www.itontzorgt.nl. Lucas IT is aangesloten bij Nederland ICT, beschikt over diverse partnerships en certificeringen van triple A-fabrikanten en behoort tot de top 3% van financieel gezonde bedrijven in Nederland.

Westers Automatisering is gespecialiseerd ICT dienstverlener in de gezondheidszorg.
Onze gedegen aanpak en betrouwbaar advies wordt al decennia gewaardeerd door opdrachtgevers
In de eerste- en tweedelijns zorg en de GGZ.

Als Managed Service Provider beschikken wij over alle professionele bouwstenen om
onze klanten tegen scherpe tarieven een veilige en stabiele IT omgeving te bieden.

Van storingsvrije desktop tot volledige cloud oplossingen en telefonie diensten.
Het betrouwbare eZorg netwerk staat vaak aan de basis van onze oplossingen.

Algemene leveranciers

SpamExperts levert de anti-spam en anti-virus oplossing voor de in en uitkomende mail op het E-Zorg netwerk.

E-Zorg is Volume Partner bij SpamExperts.
Lees de Case Study en Press Release (Engels).

Alterdesk is de ontwikkelaar van het veilige Alterdesk messaging platform. De KPN Zorg Messenger is gebaseerd op deze technologie. Lees hier meer over onze samenwerking: https://blog.alterdesk.com/nl/updates/kpn-zorg-messenger/

NDIX is een open en onafhankelijk connectiviteitsplatform voor bedrijven en instellingen in alle sectoren in zowel Nederland als Duitsland.Het structureel verbeteren van het vestigingsklimaat en het bevorderen van bedrijvigheid en innovatie door het realiseren van een onbeperkte en grensoverschrijdende beschikbaarheid van ICT-diensten en breedbandverbindingen voor bedrijven en instellingen is dan ook onze missie. Met als spin in het web onze ‘digitale marktplaats’ waar wij aan de ene kant ICT-dienstaanbieders en aan de andere kant bedrijven en instellingen aansluiten die over ons open netwerk ICT-diensten van elkaar kunnen afnemen. Hierdoor stellen wij innovatieve organisaties in staat om mee te werken aan een ideaal landschap waarbij hun diensten eenvoudig en efficiënt kunnen worden gedistribueerd.

Wij leveren daarnaast:

Connectiviteit

Layer2 aansluitingen op kantoor locaties

Layer 2 datacenter connectiviteit

WDM connectiviteit

Internetexchange

Naast het eigen peering-platform hebben we een exchange naar o.a. Ams-IX en DEC-IX.

Operator / belichting service

NDIX beheert en belicht diverse netwerken in opdracht van parkmanagementverenigingen of stichtingen.

Narrowcasting

Wachtkamerschermen® is het meest gebruikte en best beoordeelde patiënten informatiesysteem in de eerste- en tweedelijns zorg. Met Wachtkamerschermen® kunt u snel en eenvoudig informatie communiceren richting de wachtende patiënt, zoals wachttijden en mededelingen over uw gezondheidscentrum, kliniek of praktijk. Maar ook het tonen van volgnummers en bewegwijzering behoort tot de mogelijkheden.

Staat uw organisatie hier nog niet bij?

Als uw organisatie als partner met ons samenwerkt, neem dan even contact met ons op om ook toegevoegd te worden op deze pagina.